Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 17., szombat van. Boldog névnapot Gertrúd és Patrik nevű olvasóinknak! Holnap Sándor és Ede napja lesz.

Hová menjünk hétvégén a gyerekekkel?

Értékelés:
(0 szavazat)

A lentebb láthatóm fesztiválok mellett rengeteg színházi előadás, bábjáték várja a gyerekeket országszerte: a teljesség igénye nélkül: A két kecskegida, A szúnyog és a bolha (Budapest), Dödölle (Pécs), A halász meg a felesége (Biatorbágy), Irgum-burgum Macibál (Győr), Kenyérből kelt mese (Budapest), Mazsola és Tádé (Budapest), A gőgös királykisasszony (Budapest), Irgum-burgum Macibál (Győr).

Adventi hétvégék a Skanzenben - 2015. november 14. - 2015. december 13. - Szentendre

A november 7-8-i, fergeteges Márton-napi fesztivált követő hétvégén, november 14-15-én a hosszú, téli estéken a fonóban együtt szorgoskodó és mulatozó falusiak életét idézik fel: téli történetek hangzanak el, forró, teát, sült almát, lekváros vagy tejfölös puliszkát lehet majszolgatni, az ősz terményeiből tökös-mákos rétes, csutkababa, gesztenyefigura készül, a sötétséget frissen mártott gyertyával lehet elűzni.

Sütemény és Tortafesztivál - 2015. november 21. - 2015. november 22. - Budapest

Az eseményen a tortákat és kiegészítő desszerteket készítő legjobb cukrászatokat, cukrászokat és manufaktúrákat szeretnénk egy térbe gyűjteni, és lehetőséget adni ebben az évben is a bemutatkozásukra. A rendezvény helyszíne idén is átalakul egy lenyűgöző desszert szalonná, ahol a hagyományos sütemények mellet a cupcake-ek és tartelette-ek a brownie-k, cake pop-ok, macaronok és a csodálatos design torták várják az édesszájúakat, hogy megkóstolják vagy hazavigyék őket.

Téli Fesztivál a Városháza Parkban - 2015. november 21. - 2016. január 3. - Budapest

A 2015. november 21-től 2016. január 3-áig tartó rendezvényt idén harmadik alkalommal szervezi meg a Szabad Tér Színház a fővárosi önkormányzat megbízásából a Városháza parkban, amely erre az időszakra Budapest fényligetévé változik. A fesztivál kuriózumának számítanak a látványos köztéri installációk: az óriási adventi koszorú, a gyerekek által díszített fenyőfák és Budapest legnagyobb karácsonyfája.

Retrotoys Kocka Fesztivál és HUNLTC LEGO kiállítás - 2015. november 21. - 2015. december 6. - Budapest

HUNLTC LEGO kiállítás Több, mint egy millió LEGO- kocka és közel 10000 LEGO minifigura költözik be a KÖKI Terminálba a HUNLTC Klub őszi kiállítására. Egy fergeteges kiállítás, ahol vasúthálózattal ellátott LEGO város, óriási Technic járgányok, Chima, Castle és viking seregek, téli falu, Architecture park, autós versenypálya, Star Wars jelenetek és az ország legnagyobb, LEGO kockákból épült csatahajója is megtekinthető. A kiállítás november 20-án pénteken 15:00 órakor nyílik.

Mórahalmi Pálinkaverseny és Tepertőfesztivál - 2015. november 21. - 2015. november 21. - Mórahalom

Idén második alkalommal kerül megrendezésre a Mórahalmi Pálinkaverseny, valamint új programként a Tepertőfesztivál.

Forrás: port.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 397 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baba-mama - Ajánló

  • tőzegáfonya


Baba-mama - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.