Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 23., péntek van. Boldog névnapot Emőke nevű olvasóinknak! Holnap Gábor és Karina napja lesz.

Hová menjünk hétvégén a gyerekekkel?

Értékelés:
(0 szavazat)

Igazán nem panaszkodhatunk most hétvégén sem. Szerintem mindenki talál magának megfelelő programot, aki ki akar mozdulni a hétvégén: Budapest, Siófok, Tihany, Kiskőrös, Hajdúszoboszló, Örkény, Veszprém... Nem is tüntettem fel az összes programot, de az internet sokat segíthet ez ügyben is!

BabaMama Expo és KidExpo - 2015. november 13. - 2015. november 15. - Budapest

10 éves a BabaMama Expo November 13-14-15-én ünnepeljük a BabaMama Expo 10 éves születésnapját a Budapest Sportarénában, melyre szeretettel várunk akár kismama akár kisbabás szülő vagy. Számtalan hasznos információt, ingyenes tanácsadást, nélkülözhetetlen baba- és kismama termékeket és szórakoztató programot találhatsz a rendezvényen, mindezt kulturált és igényes környezetben.

Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár - 2015. november 13. - 2016. január 6. - Budapest

Kézműves gasztronómiai- és iparművészeti termékekkel, ünnepi műsorral, gyermekfoglalkozásokkal várja a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár a látogatókat 2015. november 13. és 2016. január 6. között a Vörösmarty téren. Magas minőségű termékekkel, színvonalas kulturális- és gyerekprogramokkal készül az Európa 10 legszebb adventi vására között jegyzett forgatag a főváros egyik legszebb terén.

Márton-napi Libafesztivál a Vajdahunyadvárban - 2015. november 13. - 2015. november 15. - Budapest

Negyedik alkalommal is megrendezésre kerül a Márton Napi Libafesztivál a Vajdahunyad Várban. A belépés természetesen most is ingyenes. Pénteken, azaz november 13-án a kijelölt kiállítóknál 50%-os kedvezménnyel kóstolhatóak a legfinomabb libából készült ételek és természetesen a hozzájuk illő nedűk. Újbor utcával, házi sörökkel, isteni pálinkákkal készülünk a felnőtteknek. A gyermeket ingyenes játszóházzal,libaudvarral, mesterségek udvarával és rengeteg hagyományörző programmal várjuk.

Márton-napi Libalakoma - 2015. november 13. - 2015. november 15. - Hajdúszoboszló

A hajdúszoboszlói Márton Napi Libalakomán új bor és libából készült étel különlegességek, valamint változatos programok várják az ide látogatókat az év utolsó gasztrokulturális rendezvényén Hajdúszoboszlón! Novemberben Márton nap alkalmából (2015. november 13-15. között) ismét megrendezésre kerül Hajdúszoboszlón a Márton Napi Libalakoma gasztrokulturális rendezvény. Az őszi fesztivál két kiemelt szereplője az új bor és a libából készült ételek.

Márton napi Pálinkafesztivál - 2015. november 13. - 2015. november 15. - Siófok

2015. november 13-14-15-én immáron hetedik alkalommal kerül megrendezésre Siófok Fő terén a Márton Napi Pálinkafesztivál. A szürke, novemberi hétköznapokból egy színes, szívet-lelket melegítő pálinka mustrára és kulturális programsorozatra csábítjuk Siófokra. Liba különlegességek, nagyszerű gyümölcspárlatok, koncertek, kirakodó vásár és még sok érdekesség vár mindenkit november elején.

Garda Fesztivál - 2015. november 13. - 2015. november 15. - Tihany

Régi hagyomány elevenedik meg Tihanyban a látott halak, a gardák tiszteletére. Tihany egyik nevezetessége a garda, a látott hal, még a település címerére is rákerült. Évszázadok óta az ősz a Balaton-felvidéken a szüret és a gardahalászat évszaka. A garda - vagy más néven látott hal -, millió szám gyűlik össze, hogy a mély vízben teleljen.

Forraltbor Fesztivál és Gasztronómiai Nagyvásár - 2015. november 13. - 2015. november 15. - Örkény

Örkény Város 2015. november 13-15. között IV. alkalommal kívánja megrendezi az Örkényi Téli Forraltbor Fesztivált és Gasztronómiai Nagyvásárt. Az elmúlt évek Magyar Ízek vására és borutca sikerének apropóján idén újra várjuk a kiállítókat, kézműveseket a Fesztiválra, melyből az évek során hagyományt teremtettünk, és elsődleges célunk minél inkább kiterjeszteni a kézműves magyar termékek körét.

Bakony Expo - Bakonyi ízek vására - 2015. november 14. - 2015. november 15. - Veszprém

Idén második alkalommal november 14-15. között várja látogatóit a Bakony Expo, a bakonyi ízek vására. A két napos rendezvénynek idén is a Veszprém Aréna ad otthont, délelőtt 10 órától este 18 óráig. A Bakony Expo rendezvényein megismerkedhetünk a tájegységre jellemző gasztronómiai és népi kulturális hagyományokkal, míg szórakoztató színpadi produkciók és a helyi konyhával kapcsolatos témák is terítékre kerülnek.

Kemencés Gasztronómiai Fesztivál - 2015. november 14. - 2015. november 14. - Kiskőrös

Az idelátogatók a főtéren felállított kemencékben sült finomságokat kóstolhatják meg, valamint Kiskőrös 8 borászatának újborkínálatát. A gasztronómiai élvezetek mellett egész napos programok várják az érdeklődőket.

Forrás: port.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 393 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baba-mama - Ajánló

  • tőzegáfonya


Baba-mama - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.