Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 20., kedd van. Boldog névnapot Klaudia nevű olvasóinknak! Holnap Benedek napja lesz.

Hová menjünk hétvégén a gyerekekkel?

Értékelés:
(0 szavazat)

Nehéz kimozdulni ilyen hidegben, nekem még meg kell szoknom. Országszerte találunk programokat gyerekkel vagy anélkül. A Márton napi programok vannak többségben a hétvégén, jó szórakozást!

Szent Márton Újborfesztivál és Libator - 2015. november 7. - 2015. november 8. - Szentendre

A Szent Márton ünnepéhez kapcsolt fesztivált a Szabadtéri Néprajzi Múzeum 13 éve folyamatosan megrendezi. A szervezők legfontosabb célja, hogy a felelevenítsék és életben tartsák a középkor egyik legnépszerűbb szentjének napjához kapcsolt szokásokat, hagyományokat úgy, hogy a mai kor közönsége számára is érdekes, minőségi kikapcsolódást nyújtsanak. Szent Márton ünnepének fémjelzője a szent történetéhez kapcsolt lúd és az újbor.

Nagy Orfűi Szalonna Fesztivál - 2015. november 7. - 2015. november 7. - Orfű

A csapatok feladata: A fél disznóból töpörtyű, pecsenye, hurka, kolbász, szalonna, pörkölt elkészítése, zsűriztetése és kóstoltatása, illetve a legtöbb kóstolójegy begyűjtése. Kóstolás folyamata: a közönség a büfében tud kóstolójegyet venni, amit egy kóstolótálra tud beváltani bármelyik csapatnál. Egyéb programok: barlangtúra, helyi termék árusok és bemutatók, kézműves bemutatók és árusok.

Szolnoki csokoládéfesztivál - 2015. november 6. - 2015. november 8. - Szolnok

Kézműves csokoládék kiállítása és vására, csokigyár, csokimozi, csokis kóstolók és a világ sok tájáról érkező csokoládékülönlegességek mellett sok-sok szórakozás nem csak gyerekek részére. A világ minden tájáról érkező csokoládékülönlegességek, csokis kóstolók, csokigyár, csokimozi, kiállítás, vásár, bemutatók - minden, ami csoki. Szeretettel várnak kicsiket, nagyokat, édesszájúakat, csokiimádókat...

Márton-napi Libalakoma Egri Borcsillagokkal - 2015. november 6. - 2015. november 8. - Debrecen

Debrecen és Eger Városa valamint a Barabás Étterem közös szervezésében idén ismét a Márton Napi Népi Hagyományoké a Kossuth tér, itt kínálják a hagyományőrző libaételeket. 2015. november 6-8-án Debrecen Város és Eger Városa közös szervezésében a Márton Napi népi hagyományoké a Kossuth tér. Debrecen központjában, látványkonyhákban készülnek majd a hagyományőrző ízletes libaételek és egri borászatok kínálják finom nedűiket.

Márton Napi Borfesztivál - 2015. november 5. - 2015. november 8. - Budapest

Borok, libák, fűszerek alcímmel, egyedi és új programokkal rendezzük meg már ötödször a Márton napi Borfesztivált 2015. november 5-8. között a Bortársaság, a Bor és Piac és a VinCE Magazin szakmai támogatásával. A Gellért épülete a Gellért Fürdő csarnokával összenyitva alakul át 3000 m2-es fesztiválszíntérré, mely immár megkerülhetetlen és egyedi helyszíne a Márton napi Borfesztiválnak, az újborok és libaételek nagy seregszemléjének.

Lego Családi Nap - November 6-7. - Budapest, Allee
A Jedi Akadémia mellett sok színes program várja a család minden tagját: a legkisebbek a LEGO DUPLO medencében ismerkedhetnek meg az építés rejtelmeivel, a kislányok megeleveníthetik kedvenc LEGO Friends szereplőjük mindennapjait, a szülőket kényelmes pihenősarok várja, a fiúk bepillantást nyerhetnek a LEGO Ninjago titokzatos világába és az Airjitzu harcművészet rejtelmeibe, míg a járműveket kedvelő vendégeket a motorizált LEGO Technic modellek izgalmai ejtik majd rabul.

Forrás: port.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 348 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. november 05. csütörtök 08:48

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baba-mama - Ajánló

  • tőzegáfonya


Baba-mama - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.