Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 17., szombat van. Boldog névnapot Gertrúd és Patrik nevű olvasóinknak! Holnap Sándor és Ede napja lesz.

Hová menjünk hétvégén a gyerekekkel?

Értékelés:
(0 szavazat)

Igazán sok program vár minket még októberben is. Öltözzünk fel jól és induljunk neki, nem csak nyáron lehet kikapcsolódni: Szigligeten Süllőfesztivál, Békéscsabán Kolbászfesztivál, Szarvaskőn Csipkebogyó Fesztivál, Gödöllőn Liszt Fesztivál vár minket!

 

Szigligeti Süllőfesztivál - 2015. október 23. - 2015. október 25.

Október végén a Balaton őszi hangulatát, szépségét mindenki megcsodálhatja a Szigligeti Süllőfesztiválon. A hagyományőrző rendezvény helyszíne természetesen a Balaton part, ahol (nem csak) halételekkel, helyi ételkülönlegességekkel várják az érdeklődőket. Bemutatkoznak a helyi borászok, lesz kézműves vásár és a színes programok között a gyermekek sem fognak unatkozni.

Csabai Kolbászfesztivál - 2015. október 22. - 2015. október 25.

A Csabai Kolbászfesztivál immár 19. alkalommal arra vállalkozik, hogy a település hagyományaiban emblematikus szerepet betöltő disznótartás, feldolgozás, kolbászkészítés köré olyan igényes, sokrétű programot biztosítson, mely a4 nap alatt több mint 100.000 bel- és külföldről egyaránt érkező vendégnek, de a helyi lakosságnak, mondhatni a vendégfogadóknak is emlékezetes, maradandó élményt nyújtson.

kolbászfeszt

 

Csipkebogyó Fesztivál - 2015. október 24.

A helyi hagyományok szerint elkészülő csipkelekvár főzés bemutatása mellett szórakoztató programokkal, fűtött sátorral, csipketeával, csipkelekváros kaláccsal és kenyérrel várnak minden érdeklődőt nagy szeretettel Szarvaskőn 2015. október 24-én, szombaton az Állomáskerti Szabadidőparkban.

csipkebogyó

 

Liszt Fesztivál - 2015. október 24. - 2015. október 28.

A gödöllői Liszt Fesztivál évek óta az egyetemes kulturális és művészeti értékek közvetítését szolgálja. Törekvéseik között jelentős szerepet kap minden évben a hagyományok újra és újra történő megjelenítése mellett az innovatív típusú megközelítés is, amennyiben egy-egy hangversenyen szerepet kapnak az új művek, avagy a régi mesterművek újszerű megfogalmazásai.

Gödöllő

Forrás: port.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 319 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. október 10. szombat 12:55

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baba-mama - Ajánló

  • tőzegáfonya


Baba-mama - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.