Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 24., kedd van. Boldog névnapot György nevű olvasóinknak! Holnap Márk napja lesz.

Hová menjünk hétvégén a gyerekekkel?

Értékelés:
(0 szavazat)

Számtalan programlehetőség kínálkozik országszerte családoknak és gyermek nélkülieknek is a hétvgén. Íme néhány:

Képregényfesztivál - 2015. október 18.

Több ezer látogatója volt az idei tavaszi képregénybörzének. Sokan várják már az őszi eseményt is! A KMO összes termében sok ezer használt képregény gyűjtemények vétele és eladása, kártyák, akciófigurák, filmek, képregény kötetek és minden, ami a képregényekkel kapcsolatos. A hazai képregény kiadók teljes választéka felsorakozik itt. Belépődíj: 400,- Ft

képregény

 

Országos Kisállat- és Növényvásár 2015. október 17. - 2015. október 18.

Ízelítőül rendezvényük kínálatából:

Minnesotai törpemalac-show, siklók, gekkók, hörcsögök, díszbaromfik, ásványok, törpekecske, sündisznók, kaktuszok, madárpókok, tengerimalacok, papagájok, díszhalak, nyulak, kutyák, macskák, orchideák, díszmadarak, kígyók, kaméleonok, rágcsálók, görények, egzotikus dísznövények, pozsgások, bonsai, , teknősök, akváriumok, terráriumok, csigák, stb.
Trópusi hüllő-bemutatóval és állatsimogatóval is várjék vendégeiket: óriásgyíkok, kígyók, siklók, leopárdgekkók, madárpókok, szakállas agamák kerülnek bemutatásra.

Belépőjegyek: felnőtt 1.000 Ft, gyerek 500 Ft (5 -14 éves korig)

Petőfi Csarnok - Városliget

5. Hot Wheels - Apák és Fiúk Napja - 2015. október 17.

5. alkalommal nyitja meg kapuit a Hot Wheels világa a Millenáris D csarnokában.
A legmenőbb járgányok mellett most is interaktív játékokkal készülnek, hogy szülők és gyerekek élményekben gazdagon távozzanak majd a nap végén.

A belépés és a játékok használata ingyenes!

Kedvenc kisautótokat ne felejtsétek otthon, mert az állomások egy részét csak saját autóval tudjátok kipróbálni. Ezen állomások mellett természetesen ismét találtok olyan játékokat, melyeket akár kisautó nélkül, vagy a Hot Wheels Star Wars esetében például kölcsönautóval tudtok kipróbálni.

Helyszín: Millenáris D

hot wheels

 

Disznótoros Kolbászfesztivál - 2015. október 16. - 2015. október 18.

A 2014. novemberi első rendezvény nagy sikerére való tekintettel, a Disznótoros Kolbászfesztivál 2015. október 16-18-ig ismét megrendezésre kerül a budapesti Vasúttörténeti Parkban. 2014-ben végre sikerült olyan rendezvényt csinálni Budapesten, ami a hamisítatlan vidéki hangulatot hozta el a fővárosba! A Disznótoros Kolbászfesztivál merőben új, 100% hagyományőrző stílusával lepte meg a közönséget. A Vasúttörténeti Parkban valódi hagyományőrzést láthattak, disznóvágás és disznó feldolgozás bemutatókat, füstölt kolbászokból és disznótoros ételekből pedig hatalmas választékból vásárolhattak a látogatók.

toros

Forrás: port.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 360 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. október 10. szombat 12:41

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baba-mama - Ajánló

  • tőzegáfonya


Baba-mama - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.