Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 23., péntek van. Boldog névnapot Emőke nevű olvasóinknak! Holnap Gábor és Karina napja lesz.

Folytatódik a különleges tehetségkutató műsor

Értékelés:
(0 szavazat)

Gyerekek jelentkezését várják a Fölszállott a páva című népzenei tehetségkutató harmadik szériájába, amely szeptembertől decemberig fut a közmédiában. Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója a műsort felvezető keddi budapesti sajtótájékoztatón elmondta: szeretnék, ha a Hagyományok Házával közösen szervezett műsort a gyerekek nem versenyként, hanem élményként élnék meg – írta az mti.hu.

Ennek érdekében nyári tábort szerveznek, ahol a gyerekek megismerhetik egymást, a stábot, ismerkedhetnek a népi hagyományokkal, és a média világához is hozzászokhatnak egy kicsit.

 

A műsorba 6 és 14 év közötti gyerekek jelentkezését várják az egész Kárpát-medencéből február 15-ig. Ezúttal is a népzene és a néptánc kategóriában hirdetik meg a versenyt: ezen belül is énekes és hangszeres szólisták, énekegyüttesek, zenekarok, táncos szólisták, táncos párok, valamint néptáncegyüttesek jelentkezését várják. A fiatalok autentikus magyar népzenei és néptáncos, illetve a magyarországi nemzetiségek helyi hagyományaihoz kötődő produkciókkal nevezhetnek.

 

A jelentkezők előzsűrizése a tervek szerint február végéig lezárul, ezután értesítik azt a körülbelül 300 gyereket jelentő 48 produkciót, amely bejutott a televíziós műsorba – mondta el Balogh Júlia, a műsor vezető szerkesztője az MTI-nek.

 

A Fölszállott a páva szeptembertől fut a Duna csatornán, a zsűri elnöke Sebő Ferenc marad.

Forrás: www.mmonline.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 690 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Baba-mama - Ajánló

  • tőzegáfonya


Baba-mama - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.